Tegendraads

Ik weet dat iedereen nu volop aan het genieten is van terrasjes, maar ik blijf liever binnen. Het piekt aan mijn ogen, dus een regenbui en g...

Ik weet dat iedereen nu volop aan het genieten is van terrasjes, maar ik blijf liever binnen. Het piekt aan mijn ogen, dus een regenbui en gauw, een kortje is ook al goed. Eerder deze week was ik nog blij dat het in Brussel wel leek mee te vallen, ik kon zowaar zitten breien op een bankje in de zon, maar ook dat is voorbij.

Breien? Met dit weer? Ja, ik heb mijn zinnen gezet op Sweet Vanilla Tunic van Veera Välimäki. In mijn versie wordt dat dan wel sweet cherry. Opgezet op dinsdag en gisteren was het eerste bolletje al opgebruikt. Het drama wou dat ik geen nieuw bij had op de trein. Het breit vlotjes weg, van boven beginnend en ik ben al verslingerd aan de raglan. Er blijkt zoiets te bestaan als links en rechts steken bij maken. Weer iets geleerd. En de kleur is veel roder dan op de foto's, geen idee waarom het niet lukt.


We're having an early summer in April in Belgium, but my allergies prevent me from enjoying it outdoors. I started a new sweater: the Sweet Vanilla Tunic from Veera Välimäki. My version will be a sweet cherry (the red is much more intense red than on the pictures). I've already knitted one ball after casting on earlier this week and I like it. I learned there is something like making stitches left and right. How sweet is that...


En ik haakte ook een muts met een kleurig bolletje uit de bollenbak.

Another beanie for an odd ball on sales

You Might Also Like

2 reacties

  1. inderdaad vreemd dat je net nu zin krijgt in het haken van een katoenen (of is het toch een wollen?) mutske. 't is wel een schoon mutske, dat moet gezegd!!! Spijtig dat de allergie jou verhindert te genieten van dit stralend lenteweertje. Helpen oogdruppeltjes niet?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier heeft het al geonweerd! En regent het nog steeds...

    Leuke muts!

    BeantwoordenVerwijderen