Bevlieging

Het is best grappig dat Animuz vroeg wat ik zou maken en ook wel goed dat ze er me deed aan denken dat ik het hier nog moest vertellen (ik...

Het is best grappig dat Animuz vroeg wat ik zou maken en ook wel goed dat ze er me deed aan denken dat ik het hier nog moest vertellen (ik spaarde het verhaal een beetje maar dat leg ik een andere keer wel uit). Het was via haar uitleg van een eenvoudige rok dat ik bij het plooirokje van Mme ZsaZsa uitkwam. Ik had een onbedwingbare behoefte om wat te stikken terwijl Batman in de kelder de Joker te slim probeerde af te zijn.



Maar ik had geen tekenpapier, en dat rood met witte stippen een beetje vast zat (binnenkort de reportage op uw stadsblog, ik had wel een stuk stof uit de restjes stapel van De Beer, samen met nog een stofje 7 euro en voldoende om me er aan te wagen. De rits lukte al beter, maar we zijn er nog niet.



De eerste versie plooitjes, en natuurlijk had ik mijn streepjes op één helft aan de verkeerde kant gezet, viel wat te groot uit, maar gelukkig geeft Mme ZsaZsa ook van het advies dat je niet in de naailes krijgt: een paar plooitjes losmaken en wat trichen.



En dan moest er nog een zoompje in en een biaislintje. Ondertussen heb ik er al eens een uurtje mee geparadeerd, een echte foto komt nog wel.

You Might Also Like

1 reacties