Foto

Ik had recent een foto nodig. Ik duwde hem het fototoestel in handen en hij klikte wat, zuchtend bij het slechte licht. Het werd al bij al e...

Ik had recent een foto nodig. Ik duwde hem het fototoestel in handen en hij klikte wat, zuchtend bij het slechte licht. Het werd al bij al een vrolijke bedoening. Ik koos de foto die ik het beste vond en daarmee was de kous af dacht ik. Alleen kreeg ik bericht terug of ik geen foto had waar ik vrolijker op stond. De reactie verbaasde me een beetje. En ook weer niet eigenlijk. Ik bekeek de reeks en wist met zekerheid dat ik de vrolijkste ervan doorgestuurd had. Maar ik kan het moeilijk ontkennen. Het durft wel eens te wegen. Het wordt wel eens te veel en dan laaien de emoties op, zinkt de moed me in de schoenen,... En blijkbaar kan ik het steeds moeilijker verbergen. Zelfs als ik lijk te lachen. Ook voor een buitenstaander.

You Might Also Like

1 reacties

  1. Heel herkenbaar, ja. Ik probeer ook dingen weg te steken maar sommigen zien het toch. Soms zelfs mensen die je totaal niet kennen. Of misschien net die, kan ook.

    BeantwoordenVerwijderen