In de lift

We stonden samen in de lift. Zij moest er een verdieping eerder uit. En ze had een fantastisch rokje aan. Zo zou ik er ook nog wel eentje wi...

We stonden samen in de lift. Zij moest er een verdieping eerder uit. En ze had een fantastisch rokje aan. Zo zou ik er ook nog wel eentje willen. Donker van kleur met een print, echt geslaagd, zeker in combinatie met die schoenen. Bij het uitstappen viel mijn euro. Ik heb hetzelfde rokje. Gekocht tegen het einde van de solden, een paar seizoenen terug. Het is van zijde en blijft er gewoon goed uitzien. Ik had meteen zin om het aan te doen, het moment dat ik thuis kwam. Morgen zou ik zo gaan werken. Tot ik besefte dat ik eigenlijk niet weet waar ik het zou moeten zoeken. Ergens in die zakken, want ik heb het zeker niet weggedaan. Wacht maar, binnen een maand ga ik shoppen in mijn eigen kleerkast. Lekker hip, trendy, ecologische en vooral ook zuinig.

You Might Also Like

1 reacties

  1. soms kom ik ook ergens helemaal achteraan in mijn kleerkast iets tegen waarvan ik zeg: "hé? 'k wist helemaal niet meer dat ik dat had!" Grappig én leuk als je zo'n vergeten vondst doet hé ;)))

    BeantwoordenVerwijderen