Het eerste

Het eerste spoeltje garen is leeg, na een zakje, een schort, een rokje, een olifant was het rode bobijntje op. In de les zweren ze bij Güte...


Het eerste spoeltje garen is leeg, na een zakje, een schort, een rokje, een olifant was het rode bobijntje op. In de les zweren ze bij Güterman, maar zeg eens eerlijk, is dat wel nodig? Waarmee stik jij?

You Might Also Like

4 reacties

 1. OMG, is het zo ingewikkeld dat je daar ook al in moet kiezen? Misschien beter mijn naaimachine weer verkopen nu hij nog in de doos zit :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik ook alleen Gütermann. Kwaliteit :) Alleen het beste voor mijn naaimachine ;)

  Mijn ma had tot voor kort de gewoonte om goedkope spoeltjes garen te kopen, maar intussen heeft ze haar lesje geleerd. Ik heb het twee keer zien gebeuren dat ze een spoeltje voor de eerste keer gebruikte en dat er meteen een gans stuk "aaneengeplakt" garen afkwam... Dat rolt er vaak niet goed af, en dat is wel cruciaal voor je naaimachine. Of er zitten knoopjes in. Of het is geen 'mooie' draad, maar zo met bolletjes/oneffenheden erop.. Misschien goed genoeg om met de hand te naaien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb nu eentje van de hema en eentje van de ikea in gebruik en heb nog geen problemen vastgesteld moet ik zeggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Momenteel blijf ik het houden bij Gutermann. Met mijn vorige machine ondervond ik zeer veel problemen met goedkoper naaigaren. De draad knapte gewoon door tijdens het stikken.
  Ik heb eerlijk gezegd niet durven uittesten of het met mijn nieuwe machine beter gaat. Misschien eens een keertje doen? Ik heb hier nog een doos vol goedkoop garen liggen. :)

  BeantwoordenVerwijderen