van comedy

"Gaan jullie ook naar Nigel kijken?" Mijn broertje is gearriveerd op het festivalterrein, ze zitten al ver door hun programmatie. ...

"Gaan jullie ook naar Nigel kijken?" Mijn broertje is gearriveerd op het festivalterrein, ze zitten al ver door hun programmatie.
"Ja, die hebben we gezien tijdens de Gentse feesten, goed, echt waar." Mijn wederhelft.
"Jij bent de enige die ze horen lachen op de dvd", zeg ik.
"Daar zitten jullie in Gent toch goed voor, je hebt daar the joker..."
"Maar nee, dat is Antwerpen, trouwens jullie komen volgende week toch af, naar de laatste loebas?" Een zus moet haar jongere broertje altijd verbeteren.
"Ach, ja, dat is die van die verbouwingen zeker?" Ik had hem het verhaal in geuren en kleuren gedaan en ook eens gevraagd of dat soort zaag waarvan sprake ook bij vakmensen bekend is.
"Ja, maar dat is zijn nieuwe show, wij gaan naar de laatste van zijn vorige. Die van de verbouwingen is hij nog aan het try-outen, misschien komt hij wel eens in de buurt?"
"Hmmm, zal wel. Dit is Gent niet, he."

En wat blijkt? Een week na de dernière staat hij te try-outen in de Kontrabas, halfweg juni in de Skalul, een week voor hun trouw, en in september is hij nog eens in Izegem (Izegem is groot). Keuze genoeg nee?

You Might Also Like

1 reacties

  1. En hij verlaat zowaar 'de Vloanders' om naar Geel en Hasselt te komen. Zelfs wij hebben keuze! :-D Had ik niet verwacht. 't Schaap in Hasselt is ook wel een leuk café, dus wie weet ga ik daar wel naartoe binnen een paar weken. Verbouwen is dan ook wel hét onderwerp voor mij. :-) Ik kijk er al naar uit.

    BeantwoordenVerwijderen