Menck is fantastisch!

Gewoon omdat hij suggereerde om eens in de cataloog te kijken van het postorderbedrijf. Het werd de site, 18 pagina's met 16 jurkjes of...

Gewoon omdat hij suggereerde om eens in de cataloog te kijken van het postorderbedrijf. Het werd de site, 18 pagina's met 16 jurkjes of rokjes later, heb ik er eentje gevonden. De eliminatie was hard, niet zwart of mijn lief gaat protesteren, niet te zomers, niet te strand,... resultaat: een zwart jurkje met witte bolletjes én korting! Toen ik mijn ma zei dat ik een jurkje met karootjes wou, was haar reactie: "toch niet voor de trouw". Wat zou ze zeggen van bolletjes? Hihi, meteen besteld, enige probleem, het is momenteel niet beschikbaar uit voorraad, wachttijd 2 weken, dat zou moeten lukken voor de trouw, maar die broek die ik in maart bestelde was ook twee weken wachttijd en die heb ik nog niet gezien. Plus misschien is het toch niet zo geschikt en wordt het gewoon een leuk zomerjurkje... Ik zal nog maar mijn ogen open houden.

You Might Also Like

6 reacties

 1. 'k Denk niet dat ik ooit iets uit een cataloog zou kopen, net omdat ik zo'n moeilijke shopper ben. Eer ik iets heb naar mijn zin, heb ik vaak tien dingen gepast. Soms zijn de mouwtjes te smal aan de bovenarmen, soms is iets te kort of te lang, de los op de taille, te smal op de heupen, te openhangend aan de decolleté... Nee, ik moet echt iets passen om te weten of het zal passen. :-) En heb geen zin om twee weken te wachten om iets te passen om het dan terug te sturen en iets nieuws te bestellen als het niet past. Dan zou ik wel es 10x2 weken bezig kunnen zijn om iets te kopen, en da's nog erger dan een paar uurtjes shoppen.

  Welk postorderbedrijf heb je dan gekozen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hm, misschien moet ik mijn vorige reactie terugnemen. Ben uit nieuwsgierigheid toch es bij La Redoute gaan kijken en daar staan precies heel wat jurkjes op die me aanstaan, lol. Redelijke prijzen ook. Misschien moet ik het toch maar es proberen... :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ook benieuwd: welk postorderbedrijf?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Liza heeft het al gevonden: La Redoute zorgt al jaren voor een aanvulling van mijn kleerkast. Ik heb mijn favoriete merken en ze geven regelmatig extraatjes, mijn bestek bijvoorbeeld. Ik haal gewoon mijn pakje af bij Delhaize en bevalt het mij niet dan gaat het onherroepelijk terug. Meestal is het wel niet zo lang wachten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed gedaan, meis! Ik ben blij voor je.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb er ondertussen ook een bestellingske gedaan, 't is allemaal uw schuld! Hihi :-)

  BeantwoordenVerwijderen