Klasse in de Magdalenazaal

Amper 70 mensen waren gisteren komen opdagen in de Magdalenazaal voor Paramount Styles. Wie? De zanger van Girls against Boys heeft een nieu...

Amper 70 mensen waren gisteren komen opdagen in de Magdalenazaal voor Paramount Styles. Wie? De zanger van Girls against Boys heeft een nieuwe groep samengesteld, rustige muziek gezongen door de hese, zware stem van Scott Mc Cloud. De dames in het gezelschap waren verkocht, net zoals ik dat was toen ik de cd hoorde die mijn wederhelft gekocht had. Spijtig van de lage opkomst maar wel een schitterend concert. Hij begon met Drunx, whores en MDZ, niet toevallig mijn lievelingsliedje van de cd. Als om mij te troosten met de mislukte shoppingtocht in de Brugse binnenstad, maar laat ik hier niet over uitweiden in deze vrolijke post.

You Might Also Like

3 reacties

 1. Patricia,
  vertel eens hoe je die achtergrond hebt gemaakt, dat is toch geen stramien binnen blogger, of toch?
  Cool yo!
  Milan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Milan, ik heb niks gemaakt, daarvoor ben ik teveel prutser, gewoon gegoogled op gratis templates voor blogger en iets naar mijn goesting gevonden bij final sense, de link vind je in de linkerkolom want dat zetten ze er standaard in hun templates bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. als het een troost mag zijn: vaak is de opkomst voor een concert recht evenredig met de kwaliteit van de groep die op het podium staat. Veel volk betekent immers niet noodzakelijk goede muziek :-)

  BeantwoordenVerwijderen