Jongens onder elkaar

- Schat, Henk heeft absoluut gelijk, echt waar... Hij zegt het op een toon waar geen discussie mogelijk is. Die hij, is mijn lief. Het is m...

- Schat, Henk heeft absoluut gelijk, echt waar...

Hij zegt het op een toon waar geen discussie mogelijk is. Die hij, is mijn lief. Het is maandagmorgen en ik moet werken (ja, geen brug voor mij). Veel zin in discussie heb ik sowieso niet. Maar ik kijk blijkbaar niet begrijpend en dus krijg ik ook maar de volledige uitleg van mijn lief.

- Henk heeft toch gezegd dat je eens goed moet vloeken en roepen als het tegenzit bij het verbouwen, awel, dat doe ik toch? En protesteren mag dus niet meer.

Dat belooft, hij herneemt deze week de werken in Mariakerke, ik hoop deze week ook nog eens een verfborstel vast te kunnen pakken. Maar volgens mij bedoelde Henk iets anders, gisteren in de Dido. Volgens mij zie hij dat roepen soms niet voldoende is, maar ik denk dat ik deze nuance maar beter voor mezelf hou... Maar als u ook wil weten wat Henk nu juist zegt, ga eens kijken naar een try-out van Karton. Hilarisch en herkenbaar voor iedereen die weet wat gyproc is.

You Might Also Like

2 reacties

  1. Ik heb jullie zien zitten, gisteren. Sorry, dat ik niet efkes goeiendag gezegd heb tijdens de pauze. Maar ik ben daarna onmiddelijk naar huis gegaan. Ik was doodop.
    Maar ik denk inderdaad dat 'hij' het nog niet volledig begrepen heeft. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geen probleem!

    Oh, maar we gaan nog wel eens komen kijken, zodat mijn lief het volledig begrijpt. En ik ben ook wel benieuwd naar de rest.

    BeantwoordenVerwijderen