Zijn eerste werkdag

Op 1 december begon zijn contract te lopen. Zijn nieuwe werkgever leek dat best serieus te menen, direct naar het buitenland, weekend of gee...

Op 1 december begon zijn contract te lopen. Zijn nieuwe werkgever leek dat best serieus te menen, direct naar het buitenland, weekend of geen weekend. Wij hadden wel net dat weekend een weekendje Dardennen gepland en ik was dus niet zo happy. Om het met een eufemisme te zeggen. Uiteindelijk bleek er wat vertraging en kon hij toch tot zondagnamiddag blijven, 24 uur gewonnen!

Het doet raar, sinds we samen zijn, zijn we nog nooit zo lang zonder elkaar geweest. de laatste keer dat ik me kan herinneren was voor Wenen en dan waren dat hoop en al twee nachten. Ik vang opmerkingen op van mijn vriendinnen. Ik denk dat ik hen ook een beetje verras... maar nu zal het dus van moeten zijn. En het zal waarschijnlijk niet de enige keer worden, alleen hoop ik dat we de volgende keren iets beter kunnen voorzien.

Natuurlijk zie ik er een beetje tegen op. Maar ik zou het nog erger vinden als hij om mijnentwege in een job blijft hangen tegen zijn zin. Het buitenland hoort bij deze job en dit wil hij doen, dus passen we aan de rest wel een mouw. Liever dit dan dat hij de rest van zijn leven blijft zagen over het feit dat ik hem tegengehouden zou hebben. Zo ken ik iets te veel koppels en gelukkig zijn die niet.

You Might Also Like

0 reacties