Een avondje Brussel

Aan de film ging ook een avondje Brussel, een mini'tje want ik moest terug naar Gent en ik was natuurlijk vergeten controleren hoe dat ...

Aan de film ging ook een avondje Brussel, een mini'tje want ik moest terug naar Gent en ik was natuurlijk vergeten controleren hoe dat zat met de treinen, dus werd het een snel drankje in de Zebra en au revoir. Ik moet toegeven, ik heb het wel gemist, niet dat we er veel avonden hebben doorgebracht, maar ik heb wel die avonden in het Frans gemist, dat schijnbaar eindeloos geratel in de taal van Voltaire met alles erop en eraan.

Toen ik vertrok, zei de marketing-Fransman: "Attention." Ik keek heel verbaasd want ik snapte zijn waarschuwing niet zo goed. Onderweg naar het station, verduidelijkte hij. Ik haalde mijn schouders op, nam mijn laptop en liep richting grote markt, waar ze duidelijk niet meedoen aan sper de kerst. Er zijn duidelijk een paar nieuwe winkeltjes met chocolade en ander lekkers bij gekomen, men moet de toeristen verwennen waarschijnlijk.

You Might Also Like

0 reacties