Met toestemming

Vrijdag ben ik afgezakt naar de Nieuwstraat. Ik had nog een cadeautje nodig voor mijn lief en eigenlijk geen inspiratie. Toen ik de uitverko...

Vrijdag ben ik afgezakt naar de Nieuwstraat. Ik had nog een cadeautje nodig voor mijn lief en eigenlijk geen inspiratie. Toen ik de uitverkoop van een schoenenwinkel zag, herinnerde ik me de woorden van mijn collega. Het rek met mijn maat lag overhoop, het leek wel of een shopaholic er een kamikaze had uitgevoerd. Het personeel zuchtte terwijl ze begonnen op te ruimen en ondertussen graaide iedereen verder naar zijn maat, dat model,.... Uit sympathie gooide ik maar een schoen met een andere maat in hun kartonnen doos. Ik kreeg bijna applaus, eindelijk een klant die hun werk apprecieert. Erg, hoe mensen alles aanraken en dan maar laten vallen waar het hen uitkomt, ongegeneerd lopen ze zelfs anderen tegen de grond. Iedereen verdient respect voor de job die hij of zij uitoefent.

En ja, ik ben een paar botten rijker, ik heb mijn lief moeten overtuigen dat ze een koopje zijn en ook wel beloofd dat schoenenwinkels tijdens de solden niet op mijn lijstje staan.

You Might Also Like

0 reacties