de voorlaatste nacht

Tot mijn scha en schande moet ik toegeven dat ik deze week in mijn vrijgezellenritme vervallen ben, veel te laat gaan slapen, ontbijt rechts...

Tot mijn scha en schande moet ik toegeven dat ik deze week in mijn vrijgezellenritme vervallen ben, veel te laat gaan slapen, ontbijt rechtstreeks van de bakker op de trein oppeuzelen,... Voor de voorlaatste nacht had ik me nochtans voorgehouden vroeg te gaan slapen, maar ja, nu ik eens de kans had om outback luke te zien. Kort: het waren drukke tijden om mijn schade in reality-tv recht te zetten en te smelten bij man bijt hond (de punker en Platel-Demotte, een mens zou bijna denken dat ik me heb laten adopteren door Michel & Sandra).

Het werd dus niet vroeg om te gaan slapen, een half uur later stond ik alweer in de keuken. De kat was aan het blazen tegen het venster. Ik zag de zwarte kat waar ze de vorige keer zo van overstuur was dat ze zich achter mijn gordijnen verborg. Maar deze keer was ze toch niet van plan zich te laten doen. Nee, het is nog geen Boogie, ik heb haar een handje moeten helpen maar kon me evengoed de moeite besparen. Een uur later hoorde ik haar weer blazen en sissen, en zo ging het eigenlijk heel de nacht door, op geregelde momenten een duidelijke uiting van misprijzen. En ja, ik ben dus weer niet uitgeslapen....

You Might Also Like

1 reacties

  1. Hopelijk ben je uitgeslapen tegen de morgen dat je ventje er is. Hijzelf zal doodop zijn en zal maar weinig geslapen hebben op het vliegtuig die om 1u50 vertrekt.
    Qatar is maar... euh water en gasterminals voor LNG. De Morgen, nieuwsblad en de site van de Brico kun je wel lezen maar gmail, hotmail en andere sites worden door de lokale overheid geblokkeerd.
    Maar plots krijgt James de ingeving dat hij nog via een blog iets kan proberen.

    Tot je weet wel.

    BeantwoordenVerwijderen