Wat een reden!

Dit weekend was ik op weekend aan de zee. Zondag vond ik geen weekendkrant in de bus, enkel een vacature. Bizar, maar het was al laat en het...

Dit weekend was ik op weekend aan de zee. Zondag vond ik geen weekendkrant in de bus, enkel een vacature. Bizar, maar het was al laat en het had niet veel zin om me druk te maken.

Gisteren, dinsdag dus, vond ik de krant van dinsdag en de weekendkrant van vorige week. Ik stuurde dan maar een mailtje naar de abonnementendienst. Dit was het antwoord.

Zoals u weet is De Morgen zaterdag van start gegaan met een nieuwe reeks boeken rond architectuur|design, vanaf nu vijftien weken lang bij uw krant.
Boek 1 van deze prachtige reeks (Frank Lloyd Wright) heeft u als abonnee gratis in uw brievenbus gekregen.

Om van de opstart van deze nieuwe actie een succes te maken, heeft onze redactie vrijdagavond tot aan de uiterste deadline gewerkt om u, naast dit eerste boek, van een goed gevulde én journalistiek hoogstaande zaterdagkrant te voorzien.

Door dit late afsluituur én een onverwacht technisch probleem in onze drukkerij, werden de zaterdagkranten echter te laat aangeleverd bij De Post, waardoor u jammer genoeg niet bedeeld werd.

Uw abonnement werd uiteraard verlengd met het niet tijdig gekregen exemplaar.


Als abonnee had ik vrijdag al het boek van Frank Lloyd Wright gezien, maar om daarom geen weekendkrant te ontvangen, lijkt me wel straf. En dat voor een krant die abonnees lokt met kopjes van Jan Fabre. Pfff... misschien toch maar eens andere lectuur opzoeken? Dit lijkt me wel interessant: Berichten, behangen en verhuizen

You Might Also Like

2 reacties

  1. ons abonnenment is ook met één dag verlengd.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bij mij was het ook zo. Maar er lag wel sedert 's ochtends een kaart in de bus met verontschuldigingen. Blijkbaar niet overal, jammer, want ik wist meteen dat er niet veel te verwachten was en ben dan ook naar de winkel geweest om een nieuwe krant.

    BeantwoordenVerwijderen