Stil?

Ja, eigenlijk wel. Ik kon niet echt voorzien dat de vergadering van vrijdagmiddag er meteen twee bijkomende zou met zich mee brengen. Dan is...

Ja, eigenlijk wel. Ik kon niet echt voorzien dat de vergadering van vrijdagmiddag er meteen twee bijkomende zou met zich mee brengen. Dan is er ook zoiets als de start van het parlementair jaar, niet het show-gehalte van die ene partij, maar wel het serieuze werk dat wat voorbereiding, concentratie vraagt.

En concentratie is een probleem. Ik slaap slecht, al een paar nachten. Geen probleem om in slaap te vallen, zeker niet, wel om te blijven slapen. Ik maak me geen zorgen over de vloer, die is trouwens uitgesteld tot volgende zaterdag. De logé is echter hier wel al een week en nachtdier zijnde jaagt die me regelmatig de stuipen op het lijf. Zelfs al is ze klein en schattig, mijn trap kraakt gevaarlijk en zo midden in de nacht is dat ideaal om mij uit mijn slaap te halen. Maar ik kan niet alle verantwoordelijkheid afschuiven. Te veel ideeën cirkuleren in mijn hoofd en een dag telt er alsnog te weinig om er iets mee te doen, dus ja, weinig slaap en concentratieproblemen.

You Might Also Like

0 reacties