Klein

Het lijkt wel eens anders, maar al bij al ben ik niet zo'n sociaal beest. Handjes geven, met twee woorden spreken, ik ken de kunstjes m...

Het lijkt wel eens anders, maar al bij al ben ik niet zo'n sociaal beest. Handjes geven, met twee woorden spreken, ik ken de kunstjes maar voel me nog al eens onzeker.

Toen ik voor Het Project (ja, alweer) contact opnam met de Gentse musea leek me dat wel veilig, zo van achter mijn pc. Het was echter buiten twee musea gerekend, en zo werd ik verwacht bij de directeur. Nee, niet op het matje maar ik voelde me wel een beetje klein. Wie ben ik trouwens? Ik loop wel eens rond in hun musea, één of twee keer op een jaar? Meestal op zondag, als het gratis is. Toch werden het twee boeiende gesprekken, hun passie konden ze moeilijk verbergen en zo'n dingen werken aanstekelijk. Rarara welke tentoonstellingen in mijn agenda staan aangekruist?

You Might Also Like

1 reacties

  1. Ik heb veel bewondering voor het feit dat je die live interviews gedaan hebt. Zelf ben ik in dat soort dingen heel slecht. Ik denk ook altijd dat ze 'neen' gaan zeggen. Goed werk geleverd, vind ik, en asociaal, jij? Valt dik mee!

    BeantwoordenVerwijderen