Inspectie

Dit weekend zijn op drie verschillende lokaties huizen gaan kijken. Nee, we gaan niet verhuizen, het is de leeftijd. Iedereen settelt zich e...

Dit weekend zijn op drie verschillende lokaties huizen gaan kijken. Nee, we gaan niet verhuizen, het is de leeftijd. Iedereen settelt zich en daar hoort een eigen bakstenen droompje bij. Zaterdag konden we het resultaat van een dik jaar verbouwen aanschouwen en waw, het moet gezegd worden, ik zou bijna (echt bijna) kunnen overwegen om in West-Vlaanderen te gaan wonen. Alhoewel het uitje bij de plaatselijke middenstand me rap deed genezen. Zo mooi ondanks de eerder klassieke buitenkant, echt onder de indruk. Maar natuurlijk gaan zo'n dingen niet vanzelf: stof, veel stof, tegenslag en veel begrippend knikken toen we het over het grote centenplan hadden. Morgen is het trouwens zes jaar dat ik in mijn stulpje woon, hoezee!

En ook dit weekend, ik mag volgend jaar mijn handtekening zetten op een boekje die de liefde tussen twee mensen moet voorstellen, leuk vind ik dat maar ook verwarrend want nog geen twee maanden geleden had ik bij hoog en laag beweerd dat hij nooit zou trouwen. Enfin, ik wens mijn broer en zijn vriendin veel geluk.

You Might Also Like

0 reacties