Plicht?

Niemand verplicht me maar toch heb ik die drang om hier elke dag "iets" te zetten. Soms is dat geen probleem, heb ik inspiratie bi...

Niemand verplicht me maar toch heb ik die drang om hier elke dag "iets" te zetten. Soms is dat geen probleem, heb ik inspiratie bij de vleet of kan ik me tevreden stellen met een reclameboodschap. Soms is het echter zwoegen. Ik weet waarover ik wil schrijven maar de woorden komen maar moeizaam. Er zijn er te veel en niet degene die ik wil. De tekst rammelt een beetje, soms zelfs van alle kanten. Voor het Project begin ik dan te schaven tot het enigszins aanvaardbaar wordt maar zo'n dingen kosten tijd en die is er niet altijd. Hier iets posten gebeurt dan tussen de soep en de patatten en dat is er dan ook wel aan te merken. Eigenlijk zou ik dan beter met mijn fikken van die publish-knop blijven maar toch druk ik. Tegen beter weten in. Achteraf vervloek ik wel eens mijn ongeduld, maar meestal haal ik mijn schouders op. Volgende keer beter en als het echt uit de hand loopt: laat iets weten in de commentaren.

You Might Also Like

3 reacties

  1. Ik lees nog altijd liever iets dan niets (ben een blogjunk), en hier zit er toch nog altijd heel regelmatig iets echt leeswaardigs tussen, dus doe maar voort gelijk ge bezig zijt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik had dat ook. Toen ik een weekje op reis ging, kon ik even niets posten, en nadien was ik genezen! Als er nu dagen zijn dat ik geen nieuws heb of geen zin heb, post ik niks... Misschien dat het niet bevorderlijk is voor de bezoekersaantallen, maar 't moet leuk blijven ook he.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik zit er ook niet zo mee als ik niets post, maar ik ben net als Lisa een echte blogjunk en als de blogs die ik lees dan eventjes stil zijn, durf ik wel eens een pruillip opzetten. En aangezien de wereld zoveel mooier is als ze lacht, "verplicht" ik me een beetje voor andere blogjunks...

    BeantwoordenVerwijderen