Moe

Ik werd vanmorgen wakker met het geluid van boren en zagen. En dan heb ik het over acht uur in de morgen. Pijnlijk, ook al heb ik het nogal ...

Ik werd vanmorgen wakker met het geluid van boren en zagen. En dan heb ik het over acht uur in de morgen. Pijnlijk, ook al heb ik het nogal vroeg gehouden op het feestje. Mijn liefste heeft een hoop vrienden opgetrommeld om het plat dak in zijn keuken af te breken en van nieuwe balken te voorzien. Ik voelde me niet echt aangesproken om mee te helpen. Ten eerste is hoogte niet echt mijn ding. Ten tweede herinnert mijn linkerhand nog steeds de val van anderhalve week geleden en ten derde, en dat is een principekwestie als je het mij vraagt, hij heeft het haar zelfs niet eens gevraagd. "Ze gaat toch niet komen", is zijn excuus. Flauw vind ik dat. Enfin, ik heb ze voorzien van een grote kom pompoensoep, ben boodschappen gaan doen en ben dan maar naar mijn eigenste huisje gekomen om te kuisen en misschien later (of eerder morgen) nog wat te werken op zolder. Ja, ik ben ook een beetje aan het verbouwen.

Hoe het feestje was? Fantastisch, zoveel enthousiasme, echt geslaagd! Grappig, mensen die je aanspreken en je blog lezen en dat echt hatelijk dat ik te laat besefte wie ze was, want ik lees de hare ook! En heel persoonlijk vond ik het super dat mijn liefste eens de mensen van gentblogt kon zien en vaststellen dat ze een toffe bende zijn. Hopelijk vindt hij het hele gedoe nu minder absurd.

You Might Also Like

2 reacties

  1. Hehe, wakker worden met geboor om half zeven is nog veel erger, hoor. Maar dat is waarschijnlijk een magere troost op een zaterdagochtend. Ik vond het alleszins leuk om even met je te babbelen, zelfs al viel je frank niet meteen. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De volgende keer komt dat wel in orde, beloofd!

    BeantwoordenVerwijderen