WIPWednesday: Always Amsterdam

Isabell Kraemer is een Duitse ontwerpster die heel mooie truien en sjalen ontwerpt. Ze zien er vaak minimalistisch uit, maar die patronen z...

Isabell Kraemer is een Duitse ontwerpster die heel mooie truien en sjalen ontwerpt. Ze zien er vaak minimalistisch uit, maar die patronen zitten wel goed in elkaar. Nadeel is dat ze aan de lopende band patronen publiceert en soms lijken ze misschien ook wel verdacht goed op elkaar (maar is de dikte van de wol dan wel anders).

Always Amsterdam is een sjaal die ze ontwierp voor een breibijeenkomst in Amsterdam, net zoals ze er één heeft voor Parijs, Berlijn,... Ik breide eerder Paris toujours en het is een veelzijdige sjaal die ik veel draag. Het was ook een leuk project om te breien. 

Always Amsterdam lijkt er misschien wel een beetje op, door de combinatie van veel rechts en veel gaatjes. De sjaal is ontworpen voor dikkere wol en ik gebruikte het patroon als excuus om bij Stephen & Penelope malabrigo rios te kopen. Ik koos rode wol, eigenlijk al twee jaar geleden. 

Toen ik onlangs in Amsterdam was had ik de wol bij om op te zetten, ik gebruikte de knit-along van Isabells groep op Ravelry als excuus. Deadline is 29/4, ik weet niet goed of ik het zal halen, want ik brei af en toe hier aan verder. Ik zit ondertussen aan de tweede bol van in totaal drie bollen. Het breit alvast heel vlot...


You Might Also Like

1 reacties

  1. Fijn voor jou dat je zo'n passie hebt, buiten alle optredens en toneelstukken die je gaat zien/kijken! Soms lijkt het wel of jij meer dan 24 uur in een dag krijgt ;)

    BeantwoordenVerwijderen