Craigallian hat

De West Highland Way Club zit er op. Het is nu wachten op het boek en natuurlijk tijd om van alles te breien. De wekelijkse patronen die al...

De West Highland Way Club zit er op. Het is nu wachten op het boek en natuurlijk tijd om van alles te breien. De wekelijkse patronen die als een verrassing in je mailbox opduiken zijn weg, maar het echte deel moet nog beginnen. Kleuren kiezen, afwegingen maken,... 

Ik moet zeggen dat ik deze keer iets minder enthousiast ben over de patronen. Ik heb minder het gevoel dat ik alles wil maken en ben wat meer afwachtend. Wat ik bij Islay niet had, maar als ik eerlijk ben heb ik van Islay nog niks gemaakt. 

Dankzij de uitdaging van de Craigallian hat die Kate lanceerde is dit deze keer niet het geval. Het werd een beetje deadline breien, ook al was ik vroeg genoeg gestart. 

Ik koos allemaal kleuren van de nieuwe wol, milarrochy tweed, nogal donkere kleuren, en twijfelde wat over het contrast, maar ik ben blij met hoe het uitgedraaid is. Ik gebruikte lochan, campion, smirr, ardlui en gloamin. Ik maakte een foutje in het kleurenpatroon, maar ik besloot het te negeren, aangezien ik het maar na een aantal rijen merkte. 

Ik haalde de deadline en trok nog snel een foto terwijl het echt wel nog koud was voor de tijd van het jaar.

You Might Also Like

0 reacties