Fair wear friday

Ik kan alleen maar vaststellen dat ik er moe uitzie, als ik de foto zo bekijk, terwijl ik wel voldoende geslapen heb. Maar goed, kleren... I...

Ik kan alleen maar vaststellen dat ik er moe uitzie, als ik de foto zo bekijk, terwijl ik wel voldoende geslapen heb. Maar goed, kleren...
Ik werk van uit het VAC Gent, geen vergaderingen, nota afwerken en het weekend dichterbij zien sluipen. Ideaal voor een jeans. Zeker die van Good society, gekocht bij today is a good day. Terwijl mijn andere niet-ecologische jeans stilaan verslijten wordt dit meer en meer mijn favoriet en maak ik stilletjes plannen voor een nieuw ecologisch exemplaar.

Maar wat ik wou tonen is het bloesje. Zo ziet het er niet meteen bijzonder uit en heeft het iets van een operatiehemd uit grey's anatomy maar ik kreeg er al complimenten op. Zowel op het stofje als op het model. Hoera dus! Het stofje komt uit de Mad mend collectie van cloud 9 en werd bij Georgette gekocht. Ik had de bedoeling om het te gebruiken als voering van een tas. Maar veranderde enorm snel mijn plannen toen ik het pakje opendeed. De speldjes zijn gewoon heel leuk en kleurrijk. Zonde om weg te stoppen.

Het patroon komt van Deer and Doe en is niet de eerste maal dat ik het gebruik. Het bloesje bestaat uit drie delen: voorpand, schouder- en rugstuk en achterpand. Die kleine fronsjes vooraan zijn leuk. De figuurnaden waar ik ooit zo veel schrik voor heb zijn flatterend. Deze keer koos ik voor mouwen, korte weliswaar. Nog steeds niet de full version van Airelle maar ik kom in de buurt. Het zal zeker niet de laatste versie zijn. Ik knipte de decolleté iets dieper en werkte de halslijn af met biais. En ja, dat was het enige wat ik afgelopen weekend nog moest stikken om te zeggen dat ik iets af had.

You Might Also Like

0 reacties