Nieuw academiejaar

"Ok, laat ons eens een vraag stellen , een beetje interactie kan nooit kwaad. Wie denkt dat de fondsen voor bestaanszekerheid rechtsper...

"Ok, laat ons eens een vraag stellen , een beetje interactie kan nooit kwaad. Wie denkt dat de fondsen voor bestaanszekerheid rechtspersoonlijkheid hebben?" Hij kijkt in het auditorium rond. "1 iemand." Er wordt gegniffeld. Hij haalt de schouders op. "OK, wie denkt dan dat de fondsen geen rechtspersoonlijkheid hebben?" Hij kijkt opnieuw rond. "Niemand. Maar u hebt gelijk, mevrouw, ze hebben rechtspersoonlijkheid." En dan begint de uitleg. Het compenseert een beetje het gevoel toen hij terwijl we ons voorstelden opmerkte dat we elkaar nog onlangs ontmoet hebben. En mijn rampzalige poging om iets zinnig te zeggen over hoe cao's bindend verklaard worden, verhuis ik maar even naar een vergeethoekje van mijn brein.

We zijn dus weer vertrokken, twee vakken dit semester. In principe 1 avond per week, het klinkt best haalbaar. En ik kijk er naar uit, je hebt er geen gedacht van.


You Might Also Like

0 reacties