#WIPCrackAway - update

In de WIPCrackAway KAL was het de bedoeling dat je projecten selecteerde die je voor 15 september had opgezet en je voor 15 november zou afw...

In de WIPCrackAway KAL was het de bedoeling dat je projecten selecteerde die je voor 15 september had opgezet en je voor 15 november zou afwerken. Ik had er vijf gekozen, waarvan één met een duidelijke deadline, namelijk de vijfde verjaardag van mijn nichtje.

Een beetje zoals gevreesd werd het nog een race tegen de klok, omdat haar feestje voor de datum van haar verjaardag wordt georganiseerd, omdat ik allerlei fouten maakte zoals het vergeten van steken bij het breien van de mouwen, het verkeerd opnemen van de knoopbanden,... Maar kijk, het is af en super schattig, al zeg ik het zelf. Ik koos voor korte mouwen enerzijds om het me zelf gemakkelijk te maken, anderzijds omdat ik denk dat dit handiger is voor kinderen.

Het is de lush cardigan van Tincanknits, één patroon beschikbaar van babymaat tot 4XL. Ik koos voor dezelfde wol als mijn exemplaar, maar met andere knopen. De cardigan werd ingepakt en nu is het wachten tot volgende week om te horen of hij past. Want de meningen zijn duidelijk verdeeld. Ik breide een 5yo voor een vijfjarige na overleg op Ravelry, het is er in elk geval één om meteen aan te doen. En als het moet haal ik het wel uit en maak ik het wat langer ofzo...

Mijn eigen exemplaar wordt vaak bovengehaald. De wol pluist een beetje en ik heb het gevoel dat de trui ook wat losser is gaan zitten, maar het zou ook een indruk kunnen zijn.


You Might Also Like

0 reacties