ik wil op reis...

Eerst was ik niet bijster enthousiast, niet omdat ik het niet zie zitten om met lief op reis te gaan, wel integendeel, maar er is nog zoveel...

Eerst was ik niet bijster enthousiast, niet omdat ik het niet zie zitten om met lief op reis te gaan, wel integendeel, maar er is nog zoveel, de Gentse feesten, de werf (x2?), veranderen van werk midden in de vakantieperiode met afspraken met mijn nieuwe chef op voorhand...
Uiteindelijk zou het slechts een weekje zijn, niks speciaals, wat vage bestemmingen maar niet echt concreet. Liefs aanvankelijke enthousiasme voor een avontuurlijke vakantie heb ik wat gekelderd door hem te wijzen op zijn slechte conditie, wie puft er nu al na een half uurtje stappen tussen camping en festivalwei?
Ik ben heel braaf de lastminutes brochures gaan halen maar vond het niet bijster erg dat ook lief ze slechts zijdelings bekeek, gewoon een weekje niks doen, voor mijn part in Gent/Mariakerke of een extra week klussen op de werf had me niet misnoegd.
Deze namiddag kreeg ik een mail: "onze vakantieplannen zijn gewijzigd, wij vertrekken morgen naar Madeira". De helft van het verbouwende koppel, en op dat moment voelde ik de klik. Ik wil ook op reis, een week zon, wat cultuur en vooral rust.

Ja, ik besef het: ik ben een achterdoender... So what?!

You Might Also Like

0 reacties