Rode rozen

Het moet geen gezicht geweest zijn, mijn rozenstruik werd dit weekend uitgegraven en verhuisd naar Mariakerke. Ik weet het voelt een beetje ...

Het moet geen gezicht geweest zijn, mijn rozenstruik werd dit weekend uitgegraven en verhuisd naar Mariakerke. Ik weet het voelt een beetje alsof ik het opgeef dat ik ooit nog terug naar mijn huisje ga. Maar met de werken die we daar in het vooruitzicht hebben is het ook niet dat ik veel van mijn plant ga genieten. Ik bracht ze mee van de Kouter, een goede vijf jaar geleden denk ik. Ondertussen is ze al regelmatig bijgeknipt en zijn de takken dik en de stekels enorm. Ze lijkt de verhuis overleefd te hebben. We kochten een nieuwe bloempot in de supra bazar en nog twee bijpassende voor de struiken (buiten beeld). Het wordt een grote tuin op onze koer zoveel is duidelijk.



In Intratuin kwamen we een bekende tegen of beter hij heeft me herkend, waar smoelenboek al niet goed voor is. Nu weet ik dat hij petunia's kocht, vermoedelijk dezelfde als wij een week eerder.

You Might Also Like

1 reacties