D&D - airelle met mouwen

Ik heb soms een ongelooflijke neiging om dingen uit te stellen. Dit kledingstuk is al een aantal keren naar een naaiweekend mee gegaan en he...

Ik heb soms een ongelooflijke neiging om dingen uit te stellen. Dit kledingstuk is al een aantal keren naar een naaiweekend mee gegaan en het is ook steeds mee terug gekomen. Ik twijfelde over al dan niet biais gebruiken, kocht dan biais en ging het dan zonder doen. Nochtans is het niet de eerste keer dat ik airelle van Deer&Doe maak. Ik heb een aantal versies zonder mouwen, maar voor deze had ik de mouwen wel geknipt.

 
Toen Fibre Mood  mouwen als thema voor hun link party lanceerde besliste ik dat ik genoeg uitstelgedrag had vertoond. Ik stikte de gouden biais aan het rugpand en ook aan de voorkant.


Zoals het gaat met oudere stofjes weet ik niet meer waar ik het kocht, de biais kwam alleszins van bij Veritas. Ik heb er geen idee van hoe deze zal reageren bij wassen en strijken, duimen alvast.


En weet je, die mouwen komen tot aan mijn ellebogen zodat die tattoo waar sommige mensen blijkbaar een beetje over vallen zo af en toe zit zo verborgen en met herfstweer zijn middellange mouwen eigenlijk ook geen slecht idee.
You Might Also Like

1 reacties