The handmade socks society: Magnolia & astrantia socks

Ik toonde eerder de  winter roses  uit the handmade socks society van Helen Stewart. Dit is een club met zes nieuwe sokkenpatronen, om de ...

Ik toonde eerder de winter roses uit the handmade socks society van Helen Stewart. Dit is een club met zes nieuwe sokkenpatronen, om de andere maand komt er een patroon uit en ik was vastberaden om het tempo aan te houden. Ik moet zeggen dat dit wel lijkt te lukken. De magnolia socks die ik dit weekend afwerkte waren het tweede patroon uit de club. Ik koos voor heel drukke en felle wol van undercover otter dat ik bij Stephen en Penelope in Amsterdam uitzocht. Het kabelpatroon raakt hierdoor misschien wat ondergesneeuwd maar ik vind het eigenlijk wel mooi.

Het derde patroon de Astrantia sokken sleurde ik deze zomer overal mee naar toe, met veel plezier en zolang het maar enigszins mogelijk was om te breien omwille van de hitte natuurlijk. Ze hebben een klein detail aan de zijkant en waren voor de rest gewoon recht door. Dit maakt ook dat ze sneller af waren dan de magnolia sokken.


Het vierde patroon kwam vorige maand uit en staat nu op de naalden: honey bee dance socks, opnieuw een patroon met veel kabeltjes en ik koos deze keer voor een gespikkelde wol Mondim van Rosapomar die ik bij Wolhuis Wolder ging uitzoeken.

You Might Also Like

0 reacties