Sibeal on sleeve island

Het zesde nummer van Laine magazine komt tegen het einde van de maand uit. Ik heb mijn exemplaar al besteld bij Wolder . En ik weet zelf...


Het zesde nummer van Laine magazine komt tegen het einde van de maand uit. Ik heb mijn exemplaar al besteld bij Wolder. En ik weet zelfs al wat ik ga maken, maar in het tweede nummer waren er verschillende die ik super mooi vind. Ik maakte er eerder Utu uit, een rode cardigan die ik vaak uit de kast haal en dan was er ook nog Sibeal van Isabell Kraemer in dat nummer. 

Ik koos pynk, een kleur geverfd door Old Maiden Aunt Yarn naar aanleiding van het nummer van Janelle Monae. Ik had eerst aan een sjaal gedacht, maar toen werd het toch een trui en bestelde ik een tweede keer van een ander verfbad. 

Het lijf ging redelijk vlotjes, ik schreef hier over het opzetten, maar door de warmte bleef het wat liggen tijdens de zomer. Dit vroeg om een plan! Dus nam ik het mee naar Breien in Oostende en zette ik de eerste mouw op. En wat later nam ik het mee naar Haggis & Tweed in Gent. Volgende zondag (23/9) komen we opnieuw samen in de Full Circle Coffee en ik hoop mijn trui aan te hebben of de mouw af te werken. 
  

You Might Also Like

0 reacties