Ysolda's follow your arrow 2

Ja, dit wordt een fangirl week. Drie posts op rij over Ysolda. Zondag heb ik een workshop met haar misschien zit dit er voor iets tussen. ...

Ja, dit wordt een fangirl week. Drie posts op rij over Ysolda. Zondag heb ik een workshop met haar misschien zit dit er voor iets tussen.


In elk geval ik weekte mijn sjaal en liet die drogen. Ik hing hem op en liet de zwaartekracht haar werk doen. Ik stretchte de stof maar ik weet dat anderen voor een hardere aanpak kiezen. 

Dit smock gedeelte is zonder twijfel mijn favoriet gedeelte van de sjaal.

De punten krullen wat op. Ik gebruikte Jenny's surprisingly stretchy bind off volgens het filmpje dat op Ysolda's blog staat. Misschien doe ik de punten nog wel eens, maar momenteel wil ik de sjaal vooral dragen.
De kleur is onmogelijk om te fotograferen. Ongelooflijk hoeveel kleurverschil er zit tussen de verschillende foto's, ook al zijn die op een paar minuten van elkaar genomen.
De grootte is perfect voor nu. Niet de grote sjaal die je in de winter wilt. Maar toch al redelijk om jezelf te bedekken.


You Might Also Like

1 reacties

  1. oh, mooi geworden! Ik vind de patroontjes met de afgehaalde steken aan de voorkant heel erg leuk. Ziet er uit als hartjes, en dat gaat goed met de kleur. Geniet van Edinburgh, en van de workshops.

    BeantwoordenVerwijderen