Fair Fashion Festival

Het Miat is een fantastische plaats, maar wanneer er veel volk is kan het al eens krap worden. Fair Fashion Festival was een succes! En d...

Het Miat is een fantastische plaats, maar wanneer er veel volk is kan het al eens krap worden. Fair Fashion Festival was een succes! En daar ben ik blij om... Het was wel grappig om te horen hoe sommigen zich zorgen maakten over hun t-shirt van de H&M.


Maar goede voornemens kunnen elke dag genomen worden!
Kelly zorgde ervoor dat ik een Fair Wear Friday badge opgespeld kreeg. En dankzij die badge vonden Lies en Leen mij ook, maar zij waren zo ijverig geweest om die badge te maken en te verdelen. Dankzij Ellen vrijwilligerde ik een uurtje aan de buttonstand. En twee ijverige wijven zorgden voor een extra kleurtje...
Het was druk op het festival, waardoor ik niet echt rustig kon rondkijken op de marktplaats. Ik had er geen bezwaar tegen dat er naar mijn etiketjes werd gekeken, met een kleedje van Cora Kemperman en een nieuwe t-shirt van Geitenwollenshirts.nl maakte ik best een goede beurt. Al vermeldde geen van beide waar mijn kledij gemaakt is. Die geitenwollenshirts was een tip van Kelly en zorgde meteen voor een mooie groene bijdrage aan mijn kleerkast. Ter compensatie leverde ik een stapel oude shirts in voor recycling. 


You Might Also Like

1 reacties

  1. Het was een heerlijke dag, hé. Ik ben ook nog steeds aan het nagenieten. Het blijft een ongelooflijk fantastisch gevoel dat we met de boodschap voor meer eerlijke mode zo veel mensen bereikt hebben! En nog eens bedankt voor de hulp: ik heb niet alleen kinderen maar ook veel volwassenen blij zien rondlopen met hun badge! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen