To tote or not to tote?

Ik verzamelde totes op Edinburgh Yarn Festival. Ik was bij de eerste 100 mensen die op zondag binnen geraakte en kreeg zo de enige echte EY...

Ik verzamelde totes op Edinburgh Yarn Festival. Ik was bij de eerste 100 mensen die op zondag binnen geraakte en kreeg zo de enige echte EYF-tote. De Baa Ram Ewe kreeg ik bij mijn aankoop en PomPom bij de verlenging van mijn abonnement. Wool is warmth en alle grappige uitdrukkingen kocht ik aan de ingang.   

En grappig genoeg, vind ik totes niet eens zo leuk, zeker deze soorten niet, omdat ze wel handig zijn om snel iets mee te nemen, maar vaak niet echt stevig of bestendig tegen de regen. En zo'n zakken hebben bij mij nogal eens de neiging om te gaan slingeren. 

Dus ben ik met een ideetje aan het spelen om te zien of ik er geen projectbags kan van maken. De kwaliteit van de zakken is best verschillend. En de print is natuurlijk het belangrijkste. De onderste is trouwens een projectbag van Little Red in the City, nogal duur om te laten verzenden maar zo op een festival vind je daar al gauw een plekje voor. 

You Might Also Like

3 reacties

  1. @Anne, een zak om je project in op te bergen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik was benieuwd hoe je het gesteld had in Edinburgh! Ik vind deze alvast zalig; ben dan ook een tote fan.

    BeantwoordenVerwijderen