Meer Ysolda

"Het is een abonnement! En op het einde van het jaar heb ik zes sjaals in Britse wol van een van mijn favoriete ontwerpers!" Meest...

"Het is een abonnement! En op het einde van het jaar heb ik zes sjaals in Britse wol van een van mijn favoriete ontwerpers!"


Meestal zijn de reacties wel enthousiast. Tot je zes sjaals per jaar zegt, maar dat duurt ook maar tot ik ze laat voelen. En een vrouw heeft nooit genoeg accessoires toch?

Ik ben redelijk wild van het eerste patroon dat bijna een maand geleden aan kwam en hoop dit ook het hele jaar te blijven. 

De eerste sjaal heeft zes schema's met een groot gedeelte enkel rechts breien tussen het eerste en tweede schema, wat je misschien als extra schema zou kunnen beschouwen.

Ik heb ondertussen twee (of drie) stukken gebreid. De wol voelt fantastisch! Ik hou van de rechtse steken en de subtiele blaadjes.
In de ravelry groep zijn al verschillende sjaals afgewerkt. Sommigen breiden Marin van Ysolda ipv het specifieke patroon. Wat ik niet goed begrijp want dit is veel te mooi. Ik hoop dat de volgende schema's gemakkelijk genoeg zijn om mee te nemen naar Schotland.

You Might Also Like

2 reacties

  1. Ziet er inderdaad heel knap uit

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt me een 'mindless' project, met af en toe een interessant detail. En ook heel erg draagbaar.

    BeantwoordenVerwijderen