Lush-Pod-KAL - week 5

Op zondag neem ik een foto van mijn lush. We zitten over de helft, de vijfde week zit er op. Ik ben serieus opgeschoten vind ik zelf. Het li...

Op zondag neem ik een foto van mijn lush. We zitten over de helft, de vijfde week zit er op. Ik ben serieus opgeschoten vind ik zelf. Het lijf is af, dus kon ik in de badkamer een foto nemen. Ik heb er 2 inches, dus zo'n 5 cm extra tricotsteek aan toegevoegd om het wat langer te maken. Ik heb al gemerkt dat mijn lijf iets langer is dan standaard, ook bij naaipatronen doe ik er vaak een paar extra cm bij.
Omdat ik mijn twee handen nodig heb lijkt het ferm open te vallen, maar dat valt eigenlijk wel mee. Het is trouwens ook de bedoeling dat de trui negatieve ease heeft en dus nauw aansluitend zit. Ik moet het knopenpat nog breien, dus dat komt ook wel goed.
Op de rug en aan de mouwen zit het nog wat rommelig. Maar ik heb nog niet geblockt. Ik denk dat ik lange mouwen wil, zodat het echt een trui wordt die ik heel de winter aan kan. En straks al als vest als het niet regent. Het was wat vreemd om met wol te breien toen het zo warm was, maar met het weer dat we nu hebben keek niemand vreemd op dat ik breide op de trein, de timing van deze KAL zit dan ook wel ideaal. 

You Might Also Like

0 reacties