Midori

For English, scroll down Ik had mijn brei mee op weekend, veilig in mijn reistas omdat ik niet wist of breien op het vliegtuig wel mocht. Ik...

For English, scroll down

Ik had mijn brei mee op weekend, veilig in mijn reistas omdat ik niet wist of breien op het vliegtuig wel mocht. Ik werkte Midori af, een patroon van Spilly Jane het was een hele klus. De steken zijn gemakkelijk uit het hoofd te leren, maar het vraagt wel enige concentratie. Ik slaagde er regelmatig in om wat minder steken uit te komen en zelfs om de averechtse kant voor de rechtse kant te nemen. Wat misschien te zien is in de foto.


I spend a weekend abroad and had my knitting with me. I finished Midori a lovely pattern from Spilly Jane. It was quite some knit, the stitches are easy to remember but I still had to concentrate. I managed to have less stitches from time to time and I even managed to knit the wrong side at the right side, as maybe you can see in the photo.

Maar het is gelukt, 1 bol en ik heb een nieuwe sjaal, al is het er niet het weer naar, niet echt lang maar ik had geen zin om een tweede bol te beginnen. Hij is lang en breed genoeg.

But I did it, one skein and I have a new scarf, even if spring has arrived. Not really long but I didn't want to start a new skein. He is long and broad enough if you ask me.


You Might Also Like

3 reacties

  1. Patricia! Wat is er met uw gezicht gebeurd :p
    (Schone sjaal overigens.)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. lichteffect in de badkamer van het radisson, wel zo praktisch voor de gelegenheid

    BeantwoordenVerwijderen