anders in antwerpen

- In de wijnbar mocht ik mijn mantel tje geven en ze toonden mij waar ik de toilet jes kon vinden. Ik voelde me even een kleuter, maar die...

- In de wijnbar mocht ik mijn manteltje geven en ze toonden mij waar ik de toiletjes kon vinden. Ik voelde me even een kleuter, maar die mogen nog geen heerlijke wijn met verrukkelijke hapjes eten.
- De vrolijke berichten van de stad, of het nu een terrasvergunning, een bouwvergunning, een vacature of hier geen ongeadresseerde reclame is, allemaal hebben ze die vrolijke A.
- Het gevoel van ruimte. Stel je vraagt in een elektrozaak: hebben jullie nog andere zaken in België? Ja, in Wilrijk, bij de Ikea.
- Twee winkels die een winkel delen, zoals de Torfs en JBC. Ideaal, je kiest een nieuwe outfit en meteen kun je de bijpassende schoenen erbij nemen. De hoge huurprijzen zitten er natuurlijk voor iets tussen. Maar ook in andere winkels loop je zonder problemen van de ene in de andere.
- Shoppingcentra vol winkels, niet zoals de post plaza waar de kelderverdieping al langer leeg staat dan ik kan herinneren. De leukste was wel die waar je een glas Italiaanse schuimwijn kreeg op vertoon van je kassaticket van één van de winkels van het shoppingcentrum.
- Een knipoog van de Marlboroman, maar 30% van 225 euro blijft wel veel geld voor een kleedje. En over dat van 826 zwijgen we maar liever
- de ruime keuze aan restaurantjes: Italiaans, Portugees, Afrikaans, Spaans, Vlaams, Argentijns, Oriëntaals,...

You Might Also Like

0 reacties