Green fluffy, me likes

For English, scroll down Het is gelukt, het was een beetje een race tegen de tijd, gewoon omdat ik hem heel graag vandaag wou aandoen. Ide...

For English, scroll down

Het is gelukt, het was een beetje een race tegen de tijd, gewoon omdat ik hem heel graag vandaag wou aandoen. Ideaal om grijze buien te verdrijven, lijkt me. Ik kocht de wol in Praag deze zomer en ik zag meteen wat ik er mee wou doen. Ik wou een rolkraag omdat dat zo cosy zit en ook strakke mouwen. Ergens halverwege december ben ik dan aan het rekenen geslagen en kijk, een dikke maand later is hij klaar voor gebruik. Een paar foutjes, jawel, maar die hou ik in gedachten voor de volgende trui. En ook nog anderhalve bol over, dus het dromen van een nieuw project kan beginnen.

Ik heb het gevoel dat het wit op de voorkant me dik laat lijken, toch op de voorkant, of misschien ben ik het gewoon?
I did it, it was a bit a race against time but mostly because I wanted to wear it today. Green and fluffy, ideal to forget the grey clouds. Last summer I bought the yarn in Prague and I knew what I wanted: a turtle neck with straight sleeves. Mid December I did the math and about a month later I can wear my sweater. Yes, some minor mistakes but I'll keep them in mind for the next sweater I design. And still 1,5 skein left to dream of matching projects.

I believe the white on the front makes me look fat, at least in the picture, or maybe I just am.


You Might Also Like

5 reacties

 1. Nice :)
  Prikt het niet aan je nek?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nee hoor, het is heel zachte wol, om zo in weg te kruipen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kleurencombinatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik denk dat het wit idd voor wat optisch bedrog zorgt. Beetje jammer, want het ziet er een heel comfortabele trui uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb de trui inmiddels in real life gezien, en ik vind hem heel mooi. En hij staat je bijzonder goed.

  BeantwoordenVerwijderen