creabea ontvangt post

Het pakje dat ik mocht ophalen bij de post is mijn bestelling van de internet-wolwinkel. Net nu ik me voorgenomen had van me enkel op mijn ...

Het pakje dat ik mocht ophalen bij de post is mijn bestelling van de internet-wolwinkel. Net nu ik me voorgenomen had van me enkel op mijn verplichte werkstuk "het kussen" te concentreren. Zondag maakte ik de sjaal voor mijn lief af en maakte ik dit goede voornemen. Het wordt nog zweten en daarvoor mag ik niet aan een trui beginnen. Gisteren in de les volgde al meteen een opdoffer. L. die supersnel breit heeft gewoon haar kussen al af, alle zes de lapjes. Ik heb er eentje af, en saai dat ik dat vind (maar dat ga ik misschien bij een pull ook hebben?). Wel wijs was dat we een patroon voor een trui leerden tekenen, want het is dus niet de bedoeling dat we alleen maar de boekskes kunnen volgen, nee, volledig van nul moeten we dat kunnen uittekenen. Ik kan bijna niet wachten om te beginnen... Wol genoeg momenteel.

En volgende week krijgen we het patroon voor de bolero. Als dat geen reden is om mijn vergadering die om vier uur in Brussel start kort te houden weet ik het ook niet meer. Dankzij die vergadering heb ik ook mijn portie huiswerk mee. Gelukkig belet een zere keel en snotneus me sowieso om 's avonds zotte dingen te doen.

You Might Also Like

0 reacties