Ondertussen op de dansvloer

Het was oefenavond in de dansclub, alle jaren zijn verenigd op de dansvloer en iedereen monstert elkaar. Haar lichaam is nog strak. Vele v...

Het was oefenavond in de dansclub, alle jaren zijn verenigd op de dansvloer en iedereen monstert elkaar.

Haar lichaam is nog strak. Vele vrouwen zouden direct tekenen voor zo'n lichaam op die leeftijd. Het grijs tussen haar blonde lokken kan ze moeilijk verbergen. Meestal heeft ze een zwierig rokje aan, deze keer is ze in broek. Haar partner laat haar draaien op de swing. Haar truitje valt een beetje van haar schouders waardoor die ontbloot worden. Ze lacht als een meisje.

Ook een ander koppel valt op. Zij heeft wel een rokje aan dat zo mooi zwiert op dit type dans. Ik schat hem begin de vijftig. Hij heeft een buikje, een volle baard met veelg rijs. Niks doet vermoeden dat hij dansschoenen heeft. Maar hier is geen twijfel mogelijk. Hij leidt zijn vrouw met gemak. Zij straalt, lachrimpeltjes rond haar mondhoeken. Herinneringen lijken op te borrelen. Op deze muziek hebben ze geen lessen van niemand aan te nemen, door de jaren zijn ze op elkaar ingesteld geraakt en dansen zonder problemen iedereen van de dansvloer.

You Might Also Like

0 reacties