Groene vingers

Op donderdag heb ik dansles en mijn wederhelft Spaanse les. Om de één of andere reden besloot hij vanavond niet te gaan en me te verrassen m...

Op donderdag heb ik dansles en mijn wederhelft Spaanse les. Om de één of andere reden besloot hij vanavond niet te gaan en me te verrassen met het opruimen van mijn tuintje. Best wel een prettig vooruitzicht, vond ik aangezien ik al een tuintje de puinhoop genegeerd had.

Toen ik thuiskwam wil hij me vol trots zijn werk tonen. Echt, hij heeft er plezier aan beleefd, terwijl hij eigenlijk geen groene vingers heeft. "Ah, ja, er is ook iets gesneuveld?"

Mijn hart slaat een tel over. "Je hebt die heideplant er uit gezwierd, die leefde nog wel een beetje... Ok, niks aan te doen. Oh, tof je hebt mijn boom gesnoeid, die moet er toch uit na de zomer."

En blijkbaar krijgt hij daar moed door. "En hier heb ik ook een dode plant eruit gezwierd..." Hij neemt me mee achter mijn tuinhuis.

MIJN LAVENDEL!!

Daar was niks mis mee, ik was die gewoon vergeten snoeien! Nee, daar kan ik niet mee lachen en zeggen dat ik vandaag toen ik thuiswerkte van achter de keukentafel de lavendel dacht te ruiken en dacht: vakantie... Nu kan ik dus op zoek gaan naar een nieuwe plant voor mijn haagje. Echt waar, die plant die nu zo schoon groen staat te wezen had vorige week ook van die dode wortels en takken... pfff...

En neen, ik ben er niet van overtuigd dat een takje lavendel in water wortels gaat krijgen.

You Might Also Like

0 reacties