Moet je daar nu iets over schrijven?

Het was een relatief onschuldige vraag van een vriendin die vorige week mee ging naar een voorstelling. "Ik zou het niet kunnen..."...

Het was een relatief onschuldige vraag van een vriendin die vorige week mee ging naar een voorstelling. "Ik zou het niet kunnen..."

Dat denk ik soms ook. En ik vervloek me nogal eens als ik toestem om ergens een artikel over te maken. Maar ik kan het soms ook niet laten, ik ontdek graag dingen en ik ben veel te nieuwsgierig en ik ben er ook van overtuigd dat er over bepaalde dingen *moet* geschreven worden. Alleen achteraf zucht ik wel eens. En dan doe ik er wel iets langer over, maar al bij al is het nog nooit onmogelijk gebleken. Misschien ben ik niet streng genoeg voor mezelf? Zou kunnen.

Veelschrijverij, daar begint het op te lijken en dat rijmt op veelwijverij (maar is niet verboden dacht ik). Maar is ook niet noodzakelijk goed.

You Might Also Like

2 reacties

  1. Hmm, ik ken het gevoel :-) Dan zit ik te denken 'wat doe ik mezelf nu toch aan...', maar eens achter de pc komt het dan meestal wel goed he ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Maar 't is bewezen: jij kunt het wel!

    BeantwoordenVerwijderen