Hoe doen ze het?

Die vrouwen die mannen zo zot kunnen maken dat ze hun vrije zaterdag opofferen om in hun huis te komen helpen en dit een half jaar lang, enk...

Die vrouwen die mannen zo zot kunnen maken dat ze hun vrije zaterdag opofferen om in hun huis te komen helpen en dit een half jaar lang, enkel met de belofte dat ze het wel zullen compenseren door later ook te komen helpen in zijn huis en dat dan uiteindelijk niet doen en elke opmerking hieromtrent met de mantel der liefde bedekt wordt door de man in kwestie?

Ik vroeg het me zaterdagavond af na een verjaardagsfeestje. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt na een opmerking van zijn ex. Ik weet ook wel dat ze het azijn niet spaart in haar opmerkingen, ik heb ook al een paar minder leuke dingen mogen horen, maar in dit geval viseerde ze de eigenares van het huis wiens verjaardag we vierden. Dus in de auto wou ik er dan toch maar het fijne van weten. Ik wist al dat hij in een vlaag van verliefdheid (lust) gaan helpen was, maar hoeveel?

Ik moest slikken toen ik zijn antwoord hoorde. Mijn liefste probeerde zich nog te verdedigen door te zeggen dat ze wel elke keer gekookt had 's avonds, maar dat leek me wel het minste. Als mijn pa of broer komen helpen dan kook ik ook altijd. Je moet je werkvolk soigneren, zegt mijn grootvader altijd. Ja, hij kon wel toegeven dat het een beetje uit de hand was gelopen, maar dat kostte hem ongelooflijke moeite.

Zoveel zaterdagen hard labeur voor een bord linzen en een mooi smoeltje? Bij deze wil ik een oproep lanceren: als er mannen geïnteresseerd zijn, mijn zolder heeft dringend een plafond nodig, als ook een vloer en isolatie. Verder moet er een muur in gyproc geplaatst worden in mijn tweede kamer, daar moet ook een muur gepleisterd worden, er was nog ergens een probleem met de electriciteit,...

You Might Also Like

2 reacties