Terug naar het werk?

Ik word er wat ongemakkelijk van als er nu zo veel te doen is rond terug verplicht telewerken. Bij ons is er nog geen grote terugkeer naar d...

Ik word er wat ongemakkelijk van als er nu zo veel te doen is rond terug verplicht telewerken. Bij ons is er nog geen grote terugkeer naar de werkvloer geweest. Die was voorzien voor september, maar Brussel was rood en de overheid moet het goede voorbeeld geven. De nieuwe regels en afspraken konden wat langer op zich laten wachten en ondertussen werd het eind oktober en nu zal het er ook wel niet van komen. 

Ik ben gaan werken, een paar keren in Brussel. Telkens was er weinig volk en telkens moest ik online één of meerdere vergaderingen volgen. Deze week ben ik zwaar verkouden, de zelftest die ik op aanraden van de apotheker eerst deed alvorens een plaatsje in haar overbezette planning te gaan innemen, was negatief. Ik snotter, ik hoest en ik blijf het liefste thuis. Misschien ben ik een kasplantje geworden en meer vatbaar voor verkoudheden.

You Might Also Like

1 reacties

  1. Ik word er ook ongemakkelijk van maar dan vooral omdat ik niet meer naar Brussel en naar kantoor wil. Bij ons komen de meeste wel 1 keer per week, soms vaker en bij de wederhelft, nochtans op de VRT, moeten ze verplicht 3 keer per week komen, ondanks dat er al eens een besmetting was in het team, diepe zucht. En nu ik lees dat ze maar 3 dagen per week telewerk gaan verplichten gaan we dus nog altijd 1 tot 2 dagen per week verplicht naar kantoor moeten... Daar word ik niet blij van.

    BeantwoordenVerwijderen