Benthe

Kort na de blogpost kon ik Benthe afkanten. Met een paar dagen verlof en een aanstekelijk patroon voor de mouwen dat redelijk intuïtief in e...

Kort na de blogpost kon ik Benthe afkanten. Met een paar dagen verlof en een aanstekelijk patroon voor de mouwen dat redelijk intuïtief in elkaar zit was het moeilijk om deze neer te leggen. 
Ik scharrelde ergens een verkoudheid op, een test bij de apotheker verloste me van de eerste paniek en ik bleef geheel vrijwillig en met veel plezier binnen. Ik snotterde en hoestte, het zou een ramp geweest zijn op het openbaar vervoer en de werkvloer en ik hoop dus dat dit kan blijven. Gewoon thuis blijven, wat rustiger aan, maar vooral veel comfortabeler met hoesten en niezen. Benthe is de ideale comforttrui, lekker dik, een beetje mij harnas. 
Ik mocht de mouwen wat verkorten en ik denk dat ik bij een volgende versie voor een maat kleiner ga, al stoor ik me er ook niet aan. En ja, ik zei een volgende versie, maar niet meteen, want hoeveel mooie patronen gaan ze nog lanceren zeg!!
 

You Might Also Like

0 reacties