Audrey in Unst - bis

Gudrun Johnston deed op haar instagram een oproep voor testbreiers. Ik breide eerder voor haar hallival , een fijne muts. Voor deze oproep m...

Gudrun Johnston deed op haar instagram een oproep voor testbreiers. Ik breide eerder voor haar hallival, een fijne muts. Voor deze oproep moest ik niet twijfelen. 

Audrey in Unst verscheen in 2009 in Twist Collective, een online collectie van kooppatronen, dat al een tijdje niet meer bestaat. Ik was meteen weg van de cardigan, een fitted model met een vintage gevoel, zonder dat het er oud uitziet. Ik kocht in 2014 wol voor het patroon. Ik was in Stockholm voor een congres over jeugdwerkloosheid. Ik was er eerder in de stad, voor dezelfde reden en ik herinnerde me de wolwinkel Annthorp in de oude stad. Ik koos een mooie natuurlijk grijze wol en deze verbleef in mijn voorraad. 

Toen Gudrun me zaterdagavond liet weten dat ik het patroon kon testen, wist ik het meteen, deze wol zou het worden. Ik had ook moeten zeggen welke wol ik zou gebruiken, maar toen zij instemde werd het voor echt. Eind maart is de deadline. Ik koos de fitted versie met lange mouwen. Er komt ook een versie met een A-lijn en er komen extra maten bij. Met vier strengen koos ik maar voor de fitted versie te gaan en geen risico te nemen. 

You Might Also Like

0 reacties