#projectblogboek: review

#projectblogboek*: Schrijf een review over iets waar je deze week erg enthousiast over was. "My father used to say: "nothing goo...

#projectblogboek*: Schrijf een review over iets waar je deze week erg enthousiast over was.

"My father used to say: "nothing good happens after midnight." of ook "My father still thinks the Sound of Music was the best film ever made." Het zijn twee van de zinnen die me onlangs hebben doen lachen bij het beluisteren van "All songs considered", de podcast van NPR.

Ik ben de podcast beginnen luisteren na een tweet van Ysolda die reageerde op een andere ontwerpster die - eindelijk - een bepaalde groep ontdekt had (ik ben al vergeten welke het was). Aangezien ik eigenlijk nog zelden echt de radio hoor en daar dan ook maar zelden nieuwe dingen hoor, leek dit me wel wat.

Bob Boilen en Robin Hilton brengen een selectie van nieuwe muziek en verwijzen naar oudere muziek. Behalve hun goede smaak is het vooral hun gevoel voor humor dat ik kan appreciëren. Ze geven elkaar al eens een steek of zeggen dat ze nu veel hatemail gaan krijgen omdat ze My favorite things uit The Sound of Music hebben gedraaid of omdat ze die of die groep niet hebben opgenomen in hun lijstje van een bepaald decennium. Ik ben minder een fan van de afleveringen met interviews, maar soms zitten ook daar wel leuke dingen tussen.

Daughter is alvast één van mijn ontdekkingen dankzij deze podcast en dit is het nummer uit een album dat er binnenkort aan zit te komen. De eerste zin greep direct naar mijn keel.

*Het blogboek van Kelly is nog steeds een inspiratie vol nuttige tips voor als je met bloggen eens iets nieuws wil proberen of gewoon ook lezen dat je goed bezig bent. Het slingert hier een beetje in de living waardoor ik het af en toe eens vastpak en er een stukje uit lees. Het idee van  #Projectblogboek komt van i. van Kerygma. En is simple comme bonjour: “Zet de tips uit het Blogboek om in de praktijk”.

You Might Also Like

0 reacties