Hotel zonder sterren

Larissa en Andreas, het is een liefdesverhaal. Zo eentje waar je stil van wordt. En zo eentje waar je van wil schreeuwen. Of tandenknar...


Larissa en Andreas, het is een liefdesverhaal. Zo eentje waar je stil van wordt. En zo eentje waar je van wil schreeuwen. Of tandenknarsen. 
Ze leren elkaar kennen op de middelbare school en hoewel alles perfect zou kunnen lopen, loopt het anders. Maar ze blijven aan elkaar vast hangen. Of lijkt het alleen maar zo? 

Het is moeilijk om een korte inhoud te geven zonder te veel te verklappen, vind ik. Je merkt tijdens het boek wel welke richting het uitgaat, maar dan nog blijf je hopen op een ander einde. 

Dit is het tweede boek van Lara Taveirne en ik ben meteen verkocht. Ik las het quasi gelijktijdig met iemand anders en we herkenden redelijk wat zotte situaties. Het boek leest als een trein. Ik probeerde af en toe wat af te remmen, want ik wist wat er zou komen, maar uiteindelijk wou ik het toch weten. Taveirne heeft een leuke schrijfstijl en weet hoe ze een verhaal moet opbouwen en vooral ook hoe ze een situatie moet beschrijven zodat je begrip krijgt voor de personages. Mooi!

You Might Also Like

1 reacties