Ontferm u

Ik ben aan het lezen momenteel, u heeft er geen gedacht van. Het ene boek na het andere verslind ik. Ik brei niet meer op de trein en ik ...

Ik ben aan het lezen momenteel, u heeft er geen gedacht van. Het ene boek na het andere verslind ik. Ik brei niet meer op de trein en ik kijk bijna geen series meer, ik lees. Zo simpel kan het blijkbaar zijn. En dat betekent dat u hier wat boekbesprekingen gaat zien en mijn goodreadschallenge plots haalbaar lijkt. Dit was boek 8 voor dit jaar, een "duntje", ik weet het. 

Wannes Cappelle schrijft mooie muziekjes, songteksten die je bij blijven en hij doet dit nu ook op papier. Op vraag. En ik vind het best geslaagd. Het boek gaat over zorgen, zorgen voor iemand anders en zorgen voor jezelf. Ik verdenk hem er van in dezelfde misviering te hebben gezeten als ik onlangs maar toen was het boekje al gedrukt. Dus moet de priester het ook gelezen hebben over hoe het nu zit met dat ontfermen. 

Het boekje leest vlot weg en zorgt voor een rustpauze. Het verhaal heeft een aantal verrassende wendingen en de personages zijn best aangenaam, ook al hebben ze duidelijk hun kleine kantjes. Is het een absolute aanrader? Zeker niet, zelfs niet voor de fans van het Zesde Metaal. Maar ik heb het wel graag gelezen. 

You Might Also Like

0 reacties