Recensies

Een van de moeilijkste zaken om over te schrijven op Gentblogt zijn restaurants of winkels. Ik doe het vaak wel omdat ik vind dat we het oo...

Een van de moeilijkste zaken om over te schrijven op Gentblogt zijn restaurants of winkels. Ik doe het vaak wel omdat ik vind dat we het ook over zo'n zaken moeten hebben. Ik heb een soort van vuistregel dat als ik het echt slecht vond dat ik niet ga schrijven, als ik wel schrijf wil ik kritisch en opbouwend proberen zijn. Maar het is een lastig evenwicht. Vaak als je het heel lekker vond (en ik ben geen moeilijke eter) dan komt er al gauw een reactie of we betaald werden om reclame te maken. Het is moeilijk om er een rode draad in te vinden, want de opmerking wordt te pas en te onpas gemaakt. Ik heb zelfs al mails van vrienden gehad om te vragen of ik het wel meende wat ik schreef. Euh ja, anders zou ik het niet schrijven.

Neem nu dit Thaise restaurant, ik heb er enorm lekker gegeten. Toen ik het artikel schreef vond ik op internet weinig meer dan een handvol vacatures waarin ze een kok zochten en plots staan daar de woorden van de eigenaar. Daar werd ik toch even stil van. Dat hij er rekening zou mee houden en zo. Echt chapeau!

en misschien moeten we die curry en lychees nog eens gaan proeven, lekker dat dat was...

You Might Also Like

0 reacties