En dan is het zover

Er is wat afgelachen geweest met mijn bezorgdheid over de aswolk. Maar ik wou voor ik vertrok naar Spanje echt wel zeker zijn dat ik ook op ...

Er is wat afgelachen geweest met mijn bezorgdheid over de aswolk. Maar ik wou voor ik vertrok naar Spanje echt wel zeker zijn dat ik ook op tijd zou teruggeraken. Toen ze er vrijdagmorgen aankondigden dat de treinen staakten en sommige deelnemers gewoon van het podium geplukt werden, sloeg de paniek toe. Mijn trein reed gelukkig wel normaal en ook de metro van Madrid werkte naar behoren. En zo was ik toch in het land voor een goedgevulde zaterdag met een bezoekje aan Stofering, de Kunstsuperette, braderie in de Sint-Pietersnieuwstraat en 's avonds muziek! Stel je voor dat ik anders het concert van het jaar zou gemist hebben: Jonsi in de AB. Op de video zie je maar een flard van de schitterende visuals en ik weet niet wat er op ABtv te zien was, maar volgens mij moest je het gewoon in de zaal zelf zijn om het echt mee te maken.

You Might Also Like

1 reacties

  1. Het was gewoonweg prachtig! Ik zat met kippenvel over mijn ganse lijf en ook nu ik het hier nog eens bekijk, is 't weer van dat! :)

    En Lief, die eigenlijk geen fan is, was aangenaam verrast.

    BeantwoordenVerwijderen